top of page

Cooking Group

Public·54 members
Ian Wilson
Ian Wilson

Manele Noi 1 Noiembrie 2022


Știri Antena 3 CNN din 19 Noiembrie 2022. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume.
Manele Noi 1 Noiembrie 2022În data de 26 octombrie 2022, în spațiul public, a apărut un proiect de ordonanță de urgență care ar afecta în sens negativ condițiile de pensionare ale polițiștilor, militarilor, polițiștilor de penitenciare și magistraților, în sensul creșterii vârstei de pensionare și a modificării bazei de calcul folosite pentru stabilirea pensiei militare de stat.


Vad ca tineretul este preocupat de manele, de cluburi, de baruri. Tineretul Romaniei nu isi da seama ca va munci pe trei lei pentru a-i hrani pe speciali. Tineretul tarii nu intelege ca va munci pana va muri pentru a hrani clasa de speciali. Specialii traiesc mult deoarece au avut case de la stat, chirii de la stat, acum si credite achitate de stat, salarii mari, hrana, spitale, medicamente, hoteluri speciale, etc.Vor trai si mai mult deoarece au muncit putin in viata, ies la pensie de tineri.


Filme Netflix noimebrie 2022. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări începând din octombrie. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale.


În această dramă inspirată de începuturile vedetei columbiene, tânăra Arelys Henao își urmează visul de a deveni cântăreață în ciuda originii ei modeste și a sexismului. Serial nou din 23 noiembrie.


Iubita lui Semih se desparte brusc de el. Căutând răspunsuri despre relația lor, acesta se vede nevoit în curând să înfrunte realitatea pe care a ignorat-o mult timp. Film nou pe Netflix, din 11 noiembrie.


Bântuită de propriul trecut, o asistentă călătorește din Anglia într-un sat izolat din Irlanda, în 1862, pentru a investiga presupusul post miraculos ținut de o fetiță. Din 16 noiembrie, pe Netflix.


După ce își dovedește nevinovăția, genialul mecanic pe nume Lino nu-și mai dorește decât să se răzbune pe polițiștii corupți care i-au ucis fratele și mentorul. Din 10 noiembrie, pe Netflix.


Descarcă Albumul SELECTIE MANELE NOI - 5 NOIEMBRIE 2022 [ALBUM ORIGINAL, PIESE NOI] gratis si fară publicitate! SELECTIE MANELE NOI - 5 NOIEMBRIE 2022 [ALBUM ORIGINAL, PIESE NOI] download in format arhivat (.rar, .zip) cu link de pe site-ul nostru descarca.gratis. Pentru a descarcă gratuit SELECTIE MANELE NOI - 5 NOIEMBRIE 2022 [ALBUM ORIGINAL, PIESE NOI] click pe butonu Descarcă de mai sus. Vezi toate Albume pe care le poti descarcă free.


Moneda americană s-a tranzacționat vineri, 11 noiembrie 2022, la o valoare de 4,7644 lei, în timp ce joi, 10 noiembrie 2022, dolarul american a costat 4,9207 de lei, potrivit Băncii Naționale a României. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page