top of page

Traveling Community

Public·49 members
Ezekiel Myers
Ezekiel Myers

Mandra Zana Din PovestiÎn aceeași vreme, și dansa stramba nițel din nas. Pasamite îi venise și ei miros de parleala pieilor. Și deodata sculandu-se cu toatele de la masa, se facura șapte porumbei. Apoi zana zise fiului celui mic de împarat:
Mandra zana din povestiÎncepu a da înde seara, și el nu știa cum sa se arate. În cele din urma auzind ca poftește la masa pe zana, se duse și el și se așeza între dansa și între copilașul lor. Adusera bucate. El manca ca un lup flamand, caci nu mai ținea minte de cand nu mancase el leguma fiarta. Zana se mira cum de se sfarșește bucatele așa de iute. Porunci de mai aduse. Dara și acele se fituira într-o clipa.


El își trase iute, iute, caciula pe ochi și începu iarași a manca, de parea ca se bat lupii la gura lui. Dupa ce sfarși și aceste bucate, zana, coprinsa de mirare, porunci sa se mai aduca, ca sa fie din destul.


Mai manca pana ce se ispravi și aceste bucate. Manca, nene, și nu se mai satura. Nemaiavand ce sa mai aduca la masa, zana începu a carti ca nu mai ramasese și pentru roabe. Cand iata copilul ca striga iarași:


Vedetele ne uimesc adesea cu locuintele lor, decorate in fel si chip, de la modern pana la vintage sau clasic cu o tenta de lux. Astazi vom vorbi despre ceea ce se intampla in exteriorul caselor VIP-urilor autohtone, mai exact despre gradinile lor. Andreea Marin este cea pe care o avem de data aceasta in vizor. Spatiul verde care ii inconjoara locuinta este amenajat cu gust, mobilierul de gradina si florile plantate constituind un decor parca rupt din povesti. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • interestopedia
 • Jameson Price
  Jameson Price
 • Ethan Gonzalez
  Ethan Gonzalez
 • Luke Bell
  Luke Bell
 • Hector Isaev
  Hector Isaev
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page